fredag den 26. august 2011

Den foerste uge i Lukajange

Da vi kom til Lukajange tog Emmanuel Ngobia os med ud at shoppe. Her fik vi koebt de fornoedne ting til huset og vi fik hver bestilt en kjole. Nu er kjolerne kommet og lad os bare sige; afrikanere baerer den slags en del bedre.

Vi besoegte Anne og Brighton, som bor lige ved siden af os. Anne er dansk missionaer og det er utroligt dejligt, at have en anden man kan snakke med, som kender baade den afrikanske og den danske kultur. Mandag aften spiste vi middag hos dem og vi snakkede en masse engelsk med deres aeldste datter paa 9aar.

Paa Tegemeo primary school er vi blevet taget rigtig godt imod. De foerste par dage har vi fulgt laerernes undervisning og igaar fik vi lov til at undervise vores foerste klasser selv. Vi har standard 4 i matematik og standard 5 i engelsk.
I engelsk startede vi den foerste time ud, med at laese et H. C. Andersen eventyr op for dem. Hvilket de ikke forstod specielt meget af, men vi fik da grinet lidt og de fik alligevel svaret paa spoergsmaalene til sidst.

Derudover har vi vaeret med headmaster Praxid inde i Kayange og midt under vores maaltid, begyndte det at regne og tordne helt vildt. Lynene slog ned maksimum 3km fra hvor vi var. Det stilnede lidt af efter 40min og vi kunne paabegynde vores indkoeb.

1 kommentar:

  1. Hej Sissel og Amalie

    Skønt at høre, at I er kommet godt til Lukajange, hvor I må have været godt udmattede da I ankom. Det lyder som om I allerede er faldet rigtig godt til, og det glæder os meget. Mange kærlige hilsner fra os alle på Æblegrenen.

    SvarSlet